Bord till restaurangen

Den viktigaste delen, förutom maten, på en restaurang är borden. Eftersom att borden är en så pass central del av restaurangbesöket så lönar det sig att välja med omsorg. Det är mycket som ska stämma, storleken, materialet, färgen på skivan, designen samt kvalitet på hantverket. Ett restaurangbord kan se mycket olika ut beroende på vad man är ute efter, men hur det än ser ut så måste det alltid hålla hög kvalitet. Ett komplett bord (bordsstativ och bordsskiva) kan se olika ut beroende på vad man är ute efter. Oavsett hur det ser ut är det viktigaste att bordet håller hög kvalitet. För att bordet inte ska ska påverka kundens upplevelse på ett dåligt sätt är det viktigt att bordet tål den vardagliga restaurangverksamhetens påfrestningar.

Det viktigaste är att bordsskivan inte är alltför känslig mot fläckar från mat och dryck. Att välja rätt bord handlar inte enbart om estetik. Viktiga att ta hänsyn till är att man ska ha möjligheten att kunna omplacera borden i lokalen efter varierande behov, samt att borden ska ha rätt storlek. Viktigt att tänka på också är att borden ska vara designade för att underlätta för personalen vid städning och rengöring. Fiffig design gör det möjligt för personalen att ägna sig mer åt service och mindre åt städning, samtidigt som de säkert är nöjdare med tillvaron.

 

Bord till restaurang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *